МЕХАНИЗАЦИЯ ПОД НАЕМ

Венков инженеринг ООД има възможност да предоставя механизация под наем.
Разполага с верижни багери с маса 21т и колесни багери с маса 20т, комбинирани багери 7т, бобкат с ширина 1,1м, бобкати с ширина 1,3м.
Ширината на кофата на верижните багери с тегло 21т и колесните багери с тегло 20т може да варира от 75см до 160см, в зависимост от спецификата на строително-монтажните дейности, които извършва.
Венков инженеринг ООД разполага с колесен багер с тегло 20т, със чупеща се стрела, който е изключително ефективен при работа в градски условия, при подкопаване на подземни съоръжения, извършване на изкопни работи в близост до подземни и надземни съоръжения и строителни дейности в тесни участъци.
Ширината на кофата на комбинираните багери с маса 7т може да варира от 35см до 90см, което дава възможност за оптимална работа без излишни изкопи и насипи при изграждане на подземните съоръжения.
Компанията притежава самосвали с вместимост на легена 15 куб. м плътна земна маса, самосвали с вместимост 10-12 куб. м и самосвали с вместимост 6-8 куб.м
Вибрационни валяци с тегло от 1,5т до 14т.
Специализирани камиони, оборудвани с кранове с товароподемност до 7т, в зависимост от разстоянието на което трябва да бъде поставен или натоварен товара. Камионите имат вместимост 8 европалета.
Размери на легена – 2,49м х 6,40м
Опции на крана – товароносимост 2,85тона на разстояние до 6,10 метра и товароносимост 1,50тона на разстояние до 10,80 метра!!!
Машината е изключително подходяща за транспорт на всички видове палетирани и непалетирани материали. Също така предлага функция за разтоварване на разстояние до 11 метра както и на голяма височина.
Кранът разполага с хидравлична палетна щипка за по-сигурни товаро-разтоварни дейности на палета. ( снимка 9 )
Камионът е снабден с ремарке, с вместимост 8 палета.