КАНАЛИЗАЦИИ

Опитът и големият набор собствена механизация, позволява на фирма “Венков инженеринг” ООД да се ангажира с изпълнението на всички видове канализации, независимо от сложността на изпълнението, дълбочината и диаметъра.

През 2009 г. “Венков инженеринг” ООД реконструира цялостно канализационните колектори по улиците “Попова шапка” и “Каймакчалан” и изгради всички канализационни връзки към тях и към бул. “Ситняково”, обслужващи най-големия търговски център в България Сердика Център София. Фирмата изпълни също изместването на канализационните колектори ф500 и ф1200, от парцела на Мегамол Люлин

Фирмата взе основно участие в реконструирането на канализацията ф 1800 по ул. Опълченска през 2006 година, изграждането на основната канализация на Резиденшъл Парк София , която представлява канал ф 400 с дължина над 1 километър, в изграждането на многобройни канализации на територията на Бизнес Парк София, изграждането на канализацията на Мол ъф София Болница Токуда.
В края на 2013г Венков инженеринг ООД бе основен подизпълнител на обект Инженерна инфраструктура на местност „Сливница“, в район Люлин, включващ реконструкция и изграждане на нови бетонови канали с диаметри от ф1000Б до ф200Б, включително изграждане на нови СКО.